skip to Main Content

PH Golf golflessen

Haidar el Mokdad verzorgt de golflessen voor leden en aspirant-leden van PH Golf. Haidar is golfpro met een ervaring van ruim 35 jaar. Hij geeft les op verschillende golfbanen in Overijssel, voornamelijk in Twente. Elke woensdag geeft Haidar golflessen bij PH Golf. Lesafspraken leggen de leden vast in de lesagenda (in de ordner in het clubhuis). De lessen zijn doorgaans individueel, maar ook groepslessen zijn mogelijk. Mensen die nog niet over een eigen golfset beschikken, kunnen voor een klein bedrag een set huren in het clubhuis. De ballen zijn tijdens de lessen gratis. De aanschaf van een golfset kan ook bij Haidar. Ook kan hij aanpassingen aan golfclubs en eventuele reparaties verzorgen.
Contact met Haidar: hgolfpro@gmail.com; tel. 06 547 783 51.

Golfprofessional Haidar el Mokdad

Voor wie

Incidenteel bestaat bij PH Golf ook de mogelijkheid om golfles te nemen van teachingpro Roy Nijenhuis. Voor het maken van een lesafspraak bel je Roy:  06-17612329 of mail je naar info@rigagolf.nl

 

Lestarieven Haider El Mokdad

2 personen

50 minuten €25,00

Per persoon

3 personen

50 minuten €22,00

Per persoon

4 of meer personen

50 minuten €20,00

Per persoon

1 persoon

25 minuten €25,00

50 minuten €45,00

De lestarieven zijn geldig tot 31-12-2019

Zelf oefenen op de drivingrange of de puttinggreen (buiten de lestijd) is verstandig: je versterkt dat wat je geleerd hebt in de lessen en al doende verbeter je ook je golfvaardigheden. Rangeballen kun je uit de ballenautomaat halen. De kaart die hiervoor nodig is, is voor € 5,00 te koop bij de bar in het clubhuis. Hier kun je ook voor € 2,50 een set golfclubs huren.

Wilt u kennis maken met de golfsport of uw techniek verbeteren?

Voor het maken van een eerste afspraak kunt u contact opnemen met de pro!

Back To Top