Clinics

Een personeels-, familie- of –vrijgezellenuitje organiseren? Dan is een golfclinic bij PH Golf een leuk idee. Wij bieden u een golfclinic van 2,5 uur aan, maar in overleg zijn er uiteraard andere opties mogelijk. U kunt hiervoor contact opnemen met de golfpro onder telefoonnummer 06-54778351.

Bij een clinic, afhankelijk van de tijdsduur en weeromstandigheden, komen alle facetten van de golfsport aan de orde, inhoudelijk: de golfpro geeft een demonstratie van de verschillende slagen, u kunt afslaan op de drivingrange, putten, chippen en ballen uit de bunker slaan.
Om de clinic nog leuker te maken kunt u een wedstrijdje organiseren onder de deelnemers. Wij kunnen ook leuke golfpresentjes regelen voor de winnaar.

U kunt uw dag beginnen en/of eindigen met een (uitgebreide) lunch of diner in ons clubhuis. Daarnaast beschikken we over een kleine kaart met diverse hapjes.
Een clinic van 2,5 uur is als volgt opgebouwd:

Ontvangst, uitleg en demonstratie door de pro.

  • 15 minuten: intro door de pro
  • 45 minuten: driving range
  • 45 minuten: putting green
  • 45 minuten: chippen/pitchen


Kosten voor een clinic:

€ 100,00 per uur voor een groep tot 22 personen, inclusief materiaal. Voor grotere groepen wordt een tweede pro ingeschakeld. De extra kosten hiervoor gaan in overleg.


Sponsoren PH Golf

Golfweer