Clinics

Een personeels-, familie- of –vrijgezellenuitje organiseren? Dan is een golfclinic bij PH Golf een leuk idee. Wij bieden u een golfclinic van 2,5 uur aan, maar in overleg zijn er uiteraard andere opties mogelijk. U kunt hiervoor contact opnemen met de golfpro onder telefoonnummer 06-54778351.

Bij een clinic, afhankelijk van de tijdsduur en weeromstandigheden, komen alle facetten van de golfsport aan de orde, inhoudelijk: de golfpro geeft een demonstratie van de verschillende slagen, u kunt afslaan op de drivingrange, putten, chippen en ballen uit de bunker slaan.
Om de clinic nog leuker te maken kunt u een wedstrijdje organiseren onder de deelnemers. Wij kunnen ook leuke golfpresentjes regelen voor de winnaar.

U kunt uw dag beginnen en/of eindigen met een (uitgebreide) lunch of diner in ons clubhuis. Daarnaast beschikken we over een kleine kaart met diverse hapjes.
Een clinic van 2,5 uur is als volgt opgebouwd:

Ontvangst, uitleg en demonstratie door de pro.

  • 15 minuten: intro door de pro
  • 45 minuten: driving range
  • 45 minuten: putting green
  • 45 minuten: chippen/pitchen


Kosten voor een clinic:

€ 100,00 per uur voor een groep tot 22 personen, inclusief materiaal. Voor grotere groepen wordt een tweede pro ingeschakeld. De extra kosten hiervoor gaan in overleg.


Sponsoren PH Golf

Golfweer

weeronline.nl Altijd jouw weer