Skip to content

Damesmiddag Golfclub Almelo

Samenstelling: Voorzitter en 1 bestuurslid + 2 ondersteunende damesleden.

Bovenstaande 4 damesleden zorgen, in een wisselend schema, voor de planning en organisatie van de Damesmiddagwedstrijden (qyalifying) op elke dinsdag van zomer- en winter golfseizoen van Golfclub Almelo. Men kan 18 holes of 9 holes spelen, waarvoor in E-Golf4you aparte inschrijvingen worden aangemaakt op de zaterdag voor de wedstrijd. Men kan dan tot de maandag voorafgaande van de geplande wedstrijd tot 20.00 uur inschrijven.

In de wintermaanden (1 okt.-31 maart) wordt er op elke 1e dinsdagmiddag van de maand een funwedstrijd georganiseerd, niet qualifying (verschillende spelsoorten).

De hapjescommissie zorgt voor de knabbels en hapjes na de golfwedstrijd. Via een schema worden de leden van deze commissie ingepland.

De evenement commissie organiseert 2x per jaar (in voorjaar en najaar) een uitje naar een andere golfbaan. Indien in het winterseizoen de baan, door weersomstandigheden, gesloten is op de dinsdagmiddag, organiseert deze commissie bijv. een quizmiddag, een spelletjesmiddag, een kaartmiddag en evt. een buffet (eind van zomer/winterseizoen). Ook is er begin mei ’24 een modeshow via Twente Golf  (voorheen Jumbo Golf) gepland.

De Lief&leedcommissie zorgt dat damesleden die door omstandigheden niet kunnen golfen, een kaartje ontvangen. Er wordt contact gehouden.

Tevens is een dameslid  penningmeester. De damesleden die regelmatig meedoen aan de dinsdagmiddag betalen 40 Euro per bank, per golfjaar (winter en zomerseizoen), aan de penningmeester, voor bekostigen van ballen, hapjes, prijsjes etc. Indien een golfster niet regelmatig komt op de Dames dinsdagmiddag, zal de penningmeester berekenen wat dit dameslid op de bewuste dinsdagmiddagen zal moeten bijdragen.

Er wordt 1x per jaar een jaarvergadering georganiseerd.

Bekijk de uitslag in E-Golf4U

Back To Top