Skip to content

Nationaal Golfmagazine

Beste golfers,

Het is nog vroeg in het seizoen, maar zeker een mooie periode in het golfseizoen. De Masters vormt altijd een hoogtepunt, en dat was dit jaar niet anders. De overwinning van Scottie Scheffler kwam misschien met een overmacht die aan het saaie grenst, maar die tegelijkertijd ook deed denken aan de suprematie van Tiger Woods in zijn beste jaren. Is Scheffler de nieuwe Tiger? We gaan in dit nummer dieper in op de nummer één van de wereld.

Verder natuurlijk aandacht voor de DP World Tour, met de prestaties van Joost Luiten, Darius van Driel en Daan Huizing. Die staan er alle drie goed voor, als is er natuurlijk nog veel golf te spelen dit jaar.

We laten uiteraard ook ons licht schijnen over de competitie in de hoofdklasse, waar inmiddels het onvoorstelbare daadwerkelijk is gebeurd. Houtrak speelt al vanaf het begin op het allerhoogste niveau, grossierde in titels en plaatsen in de kruisfinales, maar degradeerde afgelopen zaterdag.

Nikki Hofstede praat over het toernooi aan de Costa Brava waar ze dicht bij haar eerste professionele overwinning was. In de play-off moest ze die toch aan zich voorbij laten gaan.

En tot slot trekken we nog een aantal golfshops voor het voetlicht. Juist in deze tijd is het immers zaak je golfspulletjes goed voor elkaar te hebben. In de golfshop[1]special presenteren daarom enkele golfshops zich.

Hieronder de link naar de digitale editie.

nationaalgolfmagazine

Back To Top