Skip to content

Twente Golf en modeshow bij GCA

In samenwerking met Twente Golf aan de Bedrijvenweg 19 in Nijverdal werd een wervelende modeshow gehouden. Twente Golf heeft vol enthousiasme mee gewerkt aan deze show. In hun winkel in Nijverdal mocht er van alles gepast en gecombineerd worden. Medewerkster Jolien verleende alle medewerking aan Aja, Tonny en Elfriede die de kleding mochten showen. Voor alle aanwezigen was er na afloop een passende goody bag.
Bij Twente Golf is vrijwel alles op het gebied van de golfsport te koop. Ook kan men goede hulp krijgen op de fitting bays( clubfitting,) dit is een belangrijk onderdeel van hun service.
Natuurlijk kennen ze een grote collectie bestaande uit de laatste kledingmode “Deze kleding is zo gemaakt dat men er goed in kan bewegen, ademt goed, regendruppels vallen makkelijk af en droogt snel”, vertelt Jolien. Vrijwel alle bekende golfmerken zijn voorradig zoals Lutha, Daily Sports, Lindeberg, Chervo, Foodjoy, Bogner en nog veel meer.
Aja, Elfriede en Tonnie mochten ieder twee complete setjes showen. Ze liepen twee keer hun rondes en aan het eind kwamen ze samen ook nog op de Bühne. Ruim 25 belangstellende vrouwen genoten met volle teugen, gezien hun uitgebreide enthousiaste reacties. Alles kon op het nieuwe terras plaats vinden en het is vast en zeker voor herhaling vatbaar.

Back To Top