Skip to content

Onze golfpro Kwint Kuipers

Kwint aan het woord:

Ik ben blij te kunnen melden dat ik vorige maand in juli 2023 geslaagd ben voor de opleiding PGA B Golfprofessional! Mijn reis in het golfonderwijs begon in 2017, toen ik mijn grote droom kon vervullen Golfleraar te worden. Vanaf dat moment heb ik mijzelf, naast het spelen van wedstrijden, voortdurend ontwikkeld en verschillende opleidingen en trainingen, gevolgd om mijn vaardigheden te verbeteren.

In 2015 – 2017 was ik aangesloten bij de World Golf Teachers Federation WGTF. Daarna volgde ik de PGA Jeugdopleiding in 2017, om mijn kennis te vergroten over het lesgeven aan jonge golfers. In 2018 had ik de kans om te trainen bij Dave Pelz in Engeland. Dit was een geweldige ervaring waardoor ik vooral nieuwe inzichten kreeg in de technische aspecten van het golfspel

Tussen 2018 en 2020 heb ik mijn expertise verder uitgebreid met de PGA C Opleiding. In 2019 had ik een onvergetelijke tijd tijdens de PGA Argentina in Buenos Aires, waar ik mijn passie voor golf nog verder kon verdiepen en kon leren van internationale trainers. Ook volgde ik in 2019 aan de Academy van Diamond Golf International in Engeland de opleiding tot Clubfitter.

En tot slot, tussen 2021 en 2023, heb ik mij toegewijd aan de PGA B Opleiding, die mij nu de titel van PGA B Golfprofessional heeft opgeleverd.

Deze diverse opleidingen en trainingen hebben mij voorzien van een breed scala aan ervaring en kennis, waardoor ik met nog meer kennis en passie golfers van verschillende niveaus kan helpen hun spel te verbeteren en hun liefde voor golf te vergroten.

Ik kijk ernaar uit om mijn carrière voort te zetten als PGA B Golfprofessional en nog veel meer golfers te kunnen inspireren en begeleiden op hun golfreis!

Back To Top