Albert Kamp in memoriam

Vrijdagochtend 1 februari 2019 is Albert Kamp op 73-jarige leeftijd alsnog vrij plotseling overleden in het ZGT te Almelo.

Zijn onverwoestbaar optimisme, strijdvaardigheid en positieve instelling hebben hem helaas niet kunnen redden.

Albert is meer dan 15 jaar lid geweest van PH Golf en bedreef de golfsport met passie. Zijn aangeboren gevoel voor rechtschapenheid bracht hij naar buiten door gevraagd en ongevraagd medespelers te wijzen op de integriteit, die voor de golfsport onontbeerlijk is.

Zijn eveneens grote organisatietalent heeft hij vele jaren aangewend bij het realiseren van wedstrijden tijdens Herenmiddagen, uitwisselingen met andere golfclubs, golfdagen op banen in de omgeving en alle clubkampioenschappen.

Met niet aflatende volharding bleef hij de leden van de golfclub enthousiasmeren om aan deze wedstrijden deel te nemen. Het doorzettingsvermogen resulteerde veelal in succes en was altijd te merken aan de beschouwende gesprekken naderhand tijdens “hole 19” onder het genot van een goed glas wijn.

Naast het regelen van de organisatorische activiteiten was Albert ook altijd graag bereid om mee te denken en te discussiëren over de toekomst van PH Golf.

Wij zijn hem hiervoor veel dank verschuldigd.

In Albert verliezen wij niet alleen een gewaardeerd clublid maar bovenal een rechtschapen mens en goede golfvriend. 

Wij wensen Sinie, de kinderen, kleinkinderen en verdere familie heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Algemeen Bestuur PH Golf.

Er is gelegenheid om de familie te condoleren op woensdag 6 februari van 18.00 tot 19.00 uur in Uitvaartcentrum Vredehof, Willem de Clerqstraat 89 te Almelo.

De crematieplechtigheid zal plaatsvinden in besloten kring.


Sponsoren PH Golf

Golfweer