Een nieuwe voorzitter!

Onze nieuwe voorzitter: Ted de Jong

Op de algemene ledenvergadering van woensdag 19 september heeft Hans Slot afscheid genomen als voorzitter van golfclub PH. Ted de Jong is zijn opvolger. We hebben Ted gevraagd zich even voor te stellen.

“Beste clubgenoten,

Mijn naam is Ted de Jong. Op 1 mei 1947 ben ik geboren in Deventer. Ik ben getrouwd met Carla en heb drie kinderen en zeven kleinkinderen. Ik heb een civieltechnische opleiding. Ik heb 35 jaar bij het Waterschap gewerkt als afdelingshoofd en sectorhoofd.

 

Naast deze baan heb ik me met veel plezier ingezet als vrijwilliger bij diverse organisaties:
•  voorzitter van een werkgroep Water;
•  zeven jaar secretaris van de Stichting Samenlevingsopbouw Schelfhorst;
•  organisator van de schaatstoertocht over het kanaal Almelo-Nordhorn (gestart met de organisatie in 1995 en helaas slechts één keer verreden in 2012 toen er voldoende ijs was);
•  vier jaar vicevoorzitter van de Sportraad;
•  drie jaar projectleider van de realisatie van een Natuurhus in het Hagenpark;
•  lid van Probus Almelo.

In mijn vrije tijd ben ik aan het hardlopen of aan het golfen. Ook zeilen is een hobby van mij. Daarnaast hou ik van toeren met onze camper, wandelen en fietsen. Binnenkort begin ik met het maken van schapenkaas bij Erve Van Marle.
Als lid van een club of vereniging heb je bepaalde rechten. Ik vind dat eigenlijk elk lid ook een bijdrage zou moeten leveren in de vorm van vrijwilligerswerk. Bij de golfclub PH zijn gelukkig zeer veel vrijwilligers in allerlei commissies aan het werk. Daardoor kan ook de contributie op een keurig laag niveau blijven. Het vele vrijwilligerswerk zorgt ook voor een goede sfeer binnen de club: PH Golf is een echte vriendenclub. Met mijn bestuurlijke ervaring wil ik graag het voorzitterschap voor een periode van vier jaar gaan vervullen. Ik zie uit naar de samenwerking met mijn medebestuursleden en de diverse commissies! Ik heb er zin in!”


Sponsoren PH Golf

Golfweer

weeronline.nl Altijd jouw weer